PensionÀrer som gÄr pÄ stranden

Integritetspolicy

Det glĂ€der oss att du besöker vĂ„r landningssida och att du Ă€r intresserad av vĂ„rt företag, vĂ„ra produkter och tjĂ€nster. För att du ska kĂ€nna dig sĂ€ker och bekvĂ€m nĂ€r du besöker vĂ„r landningssida Ă€r vi ytterst noga med att skydda dina personuppgifter och hantera dem konfidentiellt. Med följande policy om skydd av personuppgifter vill vi dĂ€rför i namnet av BEMER Int. AG, Austrasse 15, FL – 9495 Triesen (i fortsĂ€ttningen ”bolag”) informera om nĂ€r vi sparar vilka uppgifter och hur vi anvĂ€nder dem – sjĂ€lvklart med hĂ€nsyn till de gĂ€llande bestĂ€mmelserna om uppgiftsskydd.

Bolaget förbehÄller sig rÀtten att Àndra denna integritetspolicy för att kunna Äterspegla eventuella Àndringar hur personuppgifter behandlas. Denna integritetspolicy ersÀtter alla tidigare versioner av bolagets integritetspolicy som du har delgivits eller har tagit del av, samt eventuella avvikande överenskommelser och avtal mellan dig och bolaget.

I. Ansvarigt företag

  1. Bolaget Ă€r ansvarigt för de hanterade personuppgifterna enligt europeiska allmĂ€nna dataskyddsförordningen (förordning (EU) 2016/679) (i fortsĂ€ttningen ”GDPR”).
  2. Du nÄr vÄr kundtjÀnst pÄ följande sÀtt:
    Telefonnummer: +423 399 39 70
    (mÄ.-to. kl. 8-17, fre. kl. 8-15).
    [email protected]
  3. VĂ„r personuppgiftsansvarige Ă€r Grant Thornton Schweiz/Liechtenstein, personuppgiftsansvarig BEMER, Claridenstrasse 35, P.O. Box, CH-8027 ZĂŒrich, som du kan kontakta pĂ„ följande sĂ€tt:
    Telefonnummer: +41 43 960 71 71 eller +42 3237 42 42
    (mÄ.-to. kl. 8-17, fre. kl. 8-15).
    [email protected]

II. Vad Àr personuppgifter?

  1. Personuppgifter Àr alla uppgifter och all information som avser en specifik eller identifieringsbar fysisk person (namn, adress, födelsedatum etc.). Hit hör relaterat till internetsajter t.ex. ocksÄ e-postadresser och IP-adressen.
  2. Den hÀr integritetspolicyn avser endast den hÀr landningssidan och absolut inte webbsajter, produkter och tjÀnster frÄn tredje part, Àven om du eventuellt leds vidare frÄn vÄr landningssida till innehÄll frÄn tredje part via en lÀnk. I detta sammanhang tar vi inget som helst ansvar för innehÄllet pÄ en webbsajt, för produkter eller tjÀnster frÄn nÄgon tredje part.

III. Syfte

  1. Den hÀr landningssidan har det primÀra syftet att informera dig om vÄrt företag, vÄra produkter och tjÀnster.
  2. Du kan dessutom ta kontakt med oss via det inlagda kontaktformulÀret. Den information som dÄ meddelas, sÄsom namn, e-postadress, postnummer, land och ansvarig BEMER Partner sparas av oss för att besvara din förfrÄgan. Informationen raderas sÄ snart den inte behövs lÀngre, sÄtillvida inte lagstadgade arkiveringsplikter krÀver att den sparas varaktigt (och eventuellt begrÀnsat) eller om den Àr direkt relaterat till ett avtal eller avtalsslutande mellan dig och bolaget. I det senare fallet sparas uppgifterna frÄn din förfrÄgan med avtalsdokumenten.

IV. Hanterade personuppgifter vid rent informativt besök pÄ vÄr landningssida

  1. Du kan besöka vÄr landningssida utan att direkt redovisa för oss vem du Àr. VÄra webbservrar sparar vid rent informativt nyttjande av vÄr landningssida automatiskt information som din webblÀsare överför till oss. Stöd för detta har vi i art. 6 stycke 1 lit. f GDPR. Den insamlade informationen Àr tekniskt nödvÀndig för oss för att visa vÄr landningssida för dig och för att garantera stabiliteten och sÀkerheten. Följande uppgifter samlas dÄ in:
    • IP-adress
    • Anropande internettjĂ€nstoperatör
    • Webbsajt
    • Datum, tid för anropet
    • Överförd datamĂ€ngd
    • Meddelande om utfört anrop
    • WebblĂ€sartyp och -version
    • Operativsystem
    • HĂ€nvisande webbadress resp. webbsajten du besökte innan
  2. Vi förbehÄller endast att kontrollera uppgifterna ovan i efterhand, om det pÄ grund av konkreta belÀgg finns berÀttigad misstank om ett lagstridigt nyttjande av vÄr landningssida. Dessa uppgifter vidarelÀmnas inte till nÄgon tredje part sÄtillvida detta inte redovisas i vÄr integritetspolicy (jfr. punkt VI och XI).
  3. Uppgifterna ovan raderas automatiskt efter en faststÀlld tidsperiod pÄ 14 mÄnader.
    Ytterligare personuppgifter samlas endast in om du kontaktar oss med hjÀlp av kontaktformulÀret. NÀr du skickar kontakt- eller registreringsformulÀret samtycker du till att vi hanterar och sparar uppgifterna som anges i formulÀret för det syfte som har angivits tidigare under punkt III (2).

V. Cookies

  1. PĂ„ vĂ„r landningssida sĂ€tts – undantaget upprĂ€kningen nedan – inga sĂ„ kallade ”cookies”:
    1. För den goda ordningens skull vill vi nÀmna att vi i tekniskt hÀnseende anvÀnder tvÄ cookies, vilka dock inte hanterar nÄgra personuppgifter; nÀmligen
      1. för att faststÀlla och förmedla att cookie-information har visats och
      2. för att bedöma den lÀmpliga filstorleken pÄ bilderna pÄ vÄr landningssida med syftet att optimera nedladdningshastigheten och den nödvÀndiga kvaliteten pÄ landningssidan.
    2. Dessutom anvÀnder vid cookies för att analysera surfbeteende för besökarna pÄ vÄr landningssida:
  1. För att ge bÀttre förstÄbarhet vill vi hÀr nÀmna att en cookie Àr en liten textfil som lÀggs in av en webbsajt pÄ din hÄrddisk för att underlÀtta anvÀndningen av en webbsajt och stÀmma av den efter dina behov. För detta skickar textfilen dock specifik information till den instans som har satt den.

VI. GodkÀnnande

  1. I vissa fall Àr det nödvÀndigt att du i förvÀg uttryckligen godkÀnner den aktuella databehandlingen för att den ska vara tillÄten. Denna försÀkran om samtycke krÀver vi pÄ de stÀllen pÄ vÄr landningssida, dÀr det finns ett dylikt fall och det först efter att vi har informerat om syfte och omfattning av databehandlingen i det konkreta fallet. Du samtycker genom att aktivera en kryssruta pÄ det aktuella stÀllet.

VII. Anlitade utomstÄende relaterat till vÄr landningssida

  1. Relaterat till driften av landningssidan anlitar bolaget tredje part i den mÄn detta Àr nödvÀndigt. I detta fall ger bolaget vidare personuppgifterna till tredje part, sÄtillvida och i den mÄn det Àr nödvÀndigt för detta syfte.
  2. Aktuella personuppgifter relaterat till driften Àr sÀrskilt för- och efternamn, postnummer, land, e-postadress. Dessa tredje parter fÄr endast anvÀnda informationen för att fullgöra sina uppgifter pÄ uppdrag av oss.
  3. En översikt med anlitade tredje parter och respektive integritetspolicy finns i tabellen nedan:

Anlitade utomstÄende företag

Syfte med överföring av personuppgifter

Respektive integritetspolicy för dessa utomstÄende företag

schalk&friends GmbH
Lindwurmstraße 124
D-80337 MĂŒnchen
+49 (89) 44 23 58-0

[email protected]

Serverhosting
Serverloggfil (raderas automatiskt efter 2 veckor)

https://www.schalk-and-friends.de/datenschutz/

Cybot A/S
Havnegade 39
1058 Kopenhagen
Danmark
Tel.: + 45 50 333 777

E-post: [email protected]

Företagsregistreringsnr.: DK34624607

Hantering och skanning av cookiedata pÄ webbsajten

https://www.cookiebot.com/de/privacy-policy/

Google Ireland Limited
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Irland
Tel: +353 1 543 1000
Fax: +353 1 686 5660
E-post: [email protected]

SpÄrning
Visa YouTube-videor

https://policies.google.com/privacy?hl=de

  1. Slutligen vill vi informera om att Àven BEMER Partner Àr kvalificerade som tredje part civilrÀttsligt. Om du önskar, kan du dÀrför genom att vÀlja pÄ landningssidan vidarebefordra dina kontaktuppgifter sÄsom namn och e-postadress till ansvarig BEMER Partner.

VIII. Dina rÀttigheter

  1. Relaterat till personuppgifter som vi behandlar om dig har du:
    • informationsrĂ€tt;
    • korrigeringsrĂ€tt, om de inte Ă€r korrekta;
    • rĂ€tt till radering, om inga överordnade lagbestĂ€mmelser finns;
    • rĂ€tt att krĂ€va begrĂ€nsning av hanteringen av dina personuppgifter;
    • rĂ€tt till invĂ€ndning mot hanteringen av dina personuppgifter; och
    • rĂ€tt till uppgiftsportabilitet.
  2. Vi ber att du noterar att de hÀr rÀttigheterna inte gÀller absolut och att vi eventuellt Àr berÀttigade att neka förfrÄgningar, om detta undantagsvid skulle vara tillÄtet. För den goda ordningens skull vill vi slutligen ocksÄ nÀmna att du har rÀtt att hÀva ett gjort samtycke till hantering av personuppgifter.
  3. PĂ„ de olika webbsajterna för tillsynsmyndigheterna inom EU eller EES finns mer information om dina rĂ€ttigheter. I Liechtenstein Ă€r detta ”Datenschutzstelle”, du kommer dit via ”Amtsstellen” pĂ„ följande webbsajt:
    https://www.llv.li/
  4. För eventuella frÄgor till oss gÀllandet hanteringen av dina personuppgifter, kontakt vÄrt uppgiftsskyddsombud. Kontaktuppgifterna finns i början av vÄr integritetspolicy.
  5. Om du inte Àr införstÄdd med behandlingen av dina personuppgifter, har du slutligen en rÀtt att överklaga till tillsynsmyndigheten. För mer information om detta, se den webbsajt som angavs tidigare i denna punkt.

HÀr kan du komma i kontakt. Om önskar bÀttre livskvalitet.

Vill du veta, hur du snabbt kan förbÀttra din livskvalitet?

AnvÀnd kontaktformulÀret för att komma i direktkontakt med en konsult nÀra dig.

VĂ„r rĂ„dgivning Ă€r sjĂ€lvklart professionell och anpassad efter dina behov – och utan nĂ„gra förpliktelser för dig.

Vi ser fram emot att fÄ höra frÄn dig.